33 reviews
4,2/5
Ontdek meer

Onze troeven

Al meer dan zestig jaar is OCB de vaste partner van talloze bedrijven en particulieren voor de keuring van hun installaties. De basis voor dit vertrouwen hebben we te danken aan deze zes troeven die we bijzonder hoog in het vaandel dragen:

keuring controle keuringsorganisme keuring elektriciteit

Klantgerichte service als hoogste
prioriteit.

Een keuring is vaak heel technisch en is wettelijk verplicht. Het voor u zo eenvoudig mogelijk houden, is echter ons eerste doel. Daarom zijn we flexibel, verschaffen we u de informatie die u nodig heeft en houden we u na de controle op een efficiënte manier op de hoogte van onze bevindingen. Een vraag over de keuring van uw werktuigen of installatie? Onze specialisten helpen u graag verder met een snel en helder antwoord en zoeken mee naar een oplossing van uw probleem. Bij OCB staat u als klant altijd op de eerste plaats!

Eén aanspreekpunt voor actuele
informatie over diverse keuringen.

Zijn verschillende installaties in uw bedrijf of woning aan een keuring toe? Dankzij onze brede expertise voert OCB al uw verplichte controles op gebied van elektriciteit, hefwerktuigen, milieu, energie en veiligheidscoördinatie voor u uit. Bovendien beantwoorden we al uw vragen over onze keuringen. Onze technische experts volgen de ontwikkelingen in hun domein nauwgezet op en geven u met plezier een heldere samenvatting van de bestaande en vernieuwde wetgeving die u aanbelangt.

Een duurzame, innovatieve en
digitale partner.

Terwijl we bouwen op een jarenlange ervaring, zoekt OCB voortdurend naar manieren om zijn controles en dienstverlening te verbeteren. Daarom zetten we ook maximaal in op de digitalisering van ons bedrijf, bv. door verslagen en facturen digitaal op te stellen en te delen met onze klanten via het online My OCB platform, en met de QR-codes die onze medewerkers op de gekeurde installaties aanbrengen. Zo komen we tot een duurzame, snelle en transparante communicatie, van uw keuringsaanvraag tot de na-service.

Een optimale combinatie van
prijs en kwaliteit.

De keuring van uw installaties en werktuigen is een levensbelangrijke kwestie. Uw veiligheid (en die van uw werknemers) staat immers op het spel. Daarom doet OCB geen enkele toegeving op de kwaliteit van controles. Niettemin bent u steeds verzekerd van een correcte prijs, want we maken onze service toegankelijk voor iedereen.

Technische experts met een
professionele omkadering.

Om een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen, kiezen we voor contactvaardige, technische experts en doen we er alles aan om hen optimaal te omringen, met de juiste tools en opleidingen.

Altijd bij u in de
buurt.

OCB is actief in heel België en dus altijd bij u de buurt. Onze 200 medewerkers zijn verspreid over heel het land, zodat we steeds kunnen ingaan op uw keuringsaanvraag, ongeacht uw woonplaats of de locatie van uw bedrijf.
Wij staan steeds klaar voor u.