33 reviews
4,2/5
Ontdek meer

Missie

Het is de ambitie van OCB om steeds de meest toegankelijke keuringsorganisatie in de markt te zijn. ‘Vooruitstrevend’, ‘kwalitatief’, en ‘servicegericht’ zijn daarbij onze belangrijkste kernwaarden. We leggen ons niet alleen toe op de technische uitvoering van opdrachten, maar willen een absolute meerwaarde zijn voor onze klanten vanuit het advies, de expertise en de totaaloplossing die we bieden. Bij OCB staat klantgerichtheid centraal; u telt. En onze medewerkers? Zij zijn hierbij ons boegbeeld.

 

 

OCB, wat is dat?

Sinds 1962 is OCB het controleorganisme voor alle keuringen. Ons doel? Een keuringsorganisme zijn voor alle wettelijke en kwalitatieve veiligheidscontroles, en bovendien onze klanten een integrale kwaliteitsgarantie bieden. OCB streeft ernaar te voldoen aan de kwalitatief hoogstaande en ambitieuze verwachtingen van onze klanten. Zowel voor bedrijven als voor particulieren staan wij steeds paraat; uw veiligheid is niet voor niets onze zorg.

‘Vooruitstrevend’, ‘kwalitatief’, en ‘servicegericht’ zijn daarbij onze belangrijkste kernwaarden.

Kwaliteit troef

OCB streeft naar kwaliteit, zowel voor onze klanten als van onze medewerkers. Daarom jagen wij voortdurend verbetering na. De beste kwaliteit vindt u bij OCB. En ook voor een eerlijke prijs. Om deze claim te realiseren, zetten we maximaal in op innovatie en efficiëntie.

We kunnen ons geen fouten permitteren en vinden dat we een voorbeeldfunctie vervullen in de maatschappij.

Onze mensen

Onze werknemers zijn ons boegbeeld. Samen investeren we in opleidingen en groei om zo de uitdagingen van de toekomst aan te pakken. We ontwikkelen de hard skills van onze mensen maar ook de soft skills. Want wij verkopen geen keuringen, wel relaties van zekerheid en vertrouwen.

 

Expertise alom

Dat wij bekwaamheid en expertise in huis hebben om alle keuringen en veiligheidsopdrachten correct en veilig uit te voeren, beschouwen we als een evidentie.

We leggen de lat hoog, voor onszelf en onze omgeving. We kunnen ons geen fouten permitteren en vinden dat we een voorbeeldfunctie vervullen in de maatschappij.

 

OCB is er voor…

  • Keuring en controle voor bedrijven
  • Particuliere keuring en controle
  • Opleidingen
  • Veiligheidscoördinatie
Wij staan steeds klaar voor u.