33 reviews
4,2/5
Ontdek meer

Gezocht: technische profielen

Een professioneel keuringsorganisme zoals OCB heeft permanent behoefte aan technische profielen om al onze activiteiten te verzekeren. In deze blog ontdekt u naar welke medewerkers en welke technische profielen we op zoek zijn én waarom u zeker moet kiezen voor een loopbaan bij ons.

Uiteenlopende technische profielen

OCB is een keuringsorganisme dat keuringen en controles uitvoert voor particulieren en bedrijven. Keuringen van elektriciteits- , gas- en waterinstallaties, keuringen van hef- en hijsinstallaties en milieukeuringen voor bedrijven: we doen het allemaal. Om dat uitgebreid aanbod te verzekeren, hebben we een groot aantal medewerkers in dienst met uiteenlopende technische profielen in de domeinen elektriciteit, hefwerktuigen en milieu. Als groeiende onderneming willen we onze groei veiligstellen door te investeren in nieuwe technische profielen. We creëren voor hen een werkomgeving waarin ze hun talent maximaal kunnen ontplooien en waar ze in veilige en stabiele omstandigheden hun job kunnen uitvoeren.

OCB is een keuringsorganisme dat keuringen en controles uitvoert voor particulieren en bedrijven.
Kiest u voor een job bij OCB? Dan geniet u van een opleidings- en ontwikkelingstraject op uw maat en volgens uw ambities.

Technische profielen met ontwikkelingsmogelijkheden

Kiest u voor een job bij OCB? Dan geniet u van een opleidings- en ontwikkelingstraject op uw maat en volgens uw ambities. Daarbij staat een open communicatie centraal. We laten er ook geen onduidelijkheid over ontstaan: de lat ligt hoog voor onze technische profielen. Want alleen zo slagen we erin om overeind te blijven in een competitieve markt en verankeren we onze onderneming voor een solide toekomst. Ziet u uzelf al in een van de nieuwe technische profielen naar wie we op zoek zijn? Waag dan snel uw kans en check onze openstaande vacatures!

Word jij een van onze technische profielen?

Wie bij OCB aan boord komt als een van onze nieuwe technische profielen, gaat aan de slag bij een stabiele werkgever die garant staat voor een boeiende job. U komt namelijk langs bij klanten in vele verschillende sectoren. Daarom hebben we nood aan mensen die initiatief nemen en zelfstandig kunnen werken. In ruil voor uw engagement kunt u rekenen op een werk/privébalans die helemaal in evenwicht is en maakt u zelf uw dagplanning op. Daarbij laten we onze technische profielen nooit in de kou staan. Want we hebben voldoende expertise in huis om u de nodige ondersteuning te bieden.

Ontdek onze openstaande vacatures!

Vorige
Wij staan steeds klaar voor u.