33 reviews
4,2/5
Ontdek meer

Keuringsverslag nodig? Scan uw QR-code!

In een alsmaar digitalere wereld blijft ook OCB niet op het achterplan. Dankzij ons onlineplatform My OCB raadpleegt u snel eenvoudig al uw keuringsverslagen, facturen en planningstabellen.

Uw digitale keuringsverslag

Dankzij My OCB hebt u uw keuringsverslagen altijd netjes bij de hand. Ontstaat er onduidelijkheid over een keuring? Dan checkt u in maar enkele clicks hoe de vork precies in de steel zit. Hetzelfde geldt voor de planningstabellen en facturen die we voor u opmaakten en die u heel eenvoudig downloadt op uw toestel. U checkt alle documentatie supersnel en hoeft daarbij niet langer alles af te drukken om een duidelijk overzicht te bekomen.

Dankzij My OCB hebt u uw keuringsverslagen altijd netjes bij de hand.

Digitaal keuringsverslag met QR-picto

Uw digitaal keuringsverslag raadplegen wordt nog makkelijker dankzij een extra tool: het QR-pictogram. Die ziet u verschijnen vanaf het moment waarop u voor de eerste keer een bepaalde installatie of machine laat keuren. De inspecteur kleeft de sticker met de QR-code op een goed zichtbare plaats.

 

Scan het QR-pictogram met uw smartphone en check meteen het keuringsverslag. Dat verslag is 24/7 raadpleegbaar en biedt u heel wat voordelen. Zo loopt u nooit het risico om uw digitale keuringsverslag te verliezen, wat wel kan gebeuren met de papieren versie.

Behalve de permanente beschikbaarheid van uw keuringsverslag biedt de QR-code nog meer voordelen.

Keuringsverslag altijd raadpleegbaar

Behalve de permanente beschikbaarheid van uw keuringsverslag biedt de QR-code nog meer voordelen. U hebt altijd het recentste keuringsverslag bij de hand en kunt ook schema’s of andere documenten linken in uw account. Daarnaast kunt u ook zelf tot vijf eigen documenten koppelen aan de QR-code. Wilt u bijvoorbeeld de handleiding van het gekeurde toestel altijd snel kunnen opdiepen? Dan volstaat het om dat document te koppelen aan de QR-code. De documenten die u koppelt blijven op uw eigen lokale server of opslagruimte staan. De QR-code neemt alleen de link ernaartoe mee op in zijn bestanden.

In principe kan iedereen die toegang heeft tot de locatie van uw gekeurde toestel het keuringsverslag raadplegen. Wilt u dat niet? Dan is het mogelijk om het document te beveiligen zodat alleen u of al wie u toelating geeft het digitale keuringsverslag kan openen.

 

Ga voor een digitaal keuringsverslag met OCB

Springt u graag mee op de digitale trein? Dan geniet u bij OCB niet alleen van professionele controles en keuringen, maar krijgt u dankzij het My OCB-platform meteen ook toegang tot al uw keuringsverslagen en controledocumenten. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!
Vorige
Wij staan steeds klaar voor u.